The Greatest Guide To خواص چای بابونه و عناب
The Greatest Guide To خواص چای بابونه و عناب
Blog Article
از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آنها از ویتامینهای گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.
پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع چربی خون به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.
در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاتهکردن (به دام انداختن) یونهای فلزی بوده و از خود فعالیت آنتیاکسیدانی نشان میدهند.
اگر بخواهید بیشتر بدانید، خواص عصاره عناب به همان اندازه خواص عناب تازه است که باعث تقویت دیواره داخلی معده و روده میشود.
عناب خون را تصفیه میکند و سموم را دفع میکند، حتی میتواند در کاهش استرس و افزایش آرامش بدن نیز کمک کننده باشد، به خصوص برای افرادی که دچار مشکلات بیخوابی و کم خوابی هستند.
کربوهیدراتها: میزان فیبر خوراکی موجود در این میوه بالا بوده و یکی از دلایل خواص مفید عناب است. همچنین این میزان فیبر باعث ایجاد احساس سیری در فرد شده و به لاغری و کاهش وزن کمک میکند. عناب حاوی پکتین نیز است که با رسیدن میوه افزایش مییابد. پکتین میوه عناب دارای درجه استریفیکاسیون پایینی است (یعنی این پلی ساکارید به میزان کمی وارد واکنش با گروههای الکلی میشود) و میتواند به عنوان ژلکننده و قوامدهنده در صنایع مختلف غذایی استفاده شود.
عناب میتواند استحکام استخوان خواص دارویی عناب خشک را بهبود بخشد. میوه عناب میتواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوانهای شکننده دارند مفید باشد.
خاص و چشمگیر: ۲۹ مدل دستبند زنجیری درشت که حس قدرت رو به شما القا می کنه
به دلیل وجود فیبر در عناب، بهترین مورد برای یبوست است و به دلیل آنتی اکسیدان بالا برای سیستم گوارشی بدن خیلی استفاده میشود.
آشنایی بیشتر با یک میوه آسیایی ریزنقش، شما را شگفت زده خواهد کرد. تصور میکردید روزی میوهای را برای میان وعدهتان درنظر بگیرید که منبع سرشاری از انواع ویتامین و مواد معدنی باشد؟!
۳۹ مدل پابند انگشتی زنانه که هر خانوم به روز و خاصی باید یکی شو داشته باشه
مواد غذایی نشاطآور کدامها هستند
علاوه بر این، پلیساکاریدهای عناب میتوانند با مکانیسمهای مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلولهای توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلولهای تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضدسرطانی از خود نشان دهند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *